top of page
Forfatterens bildeFrank Finstad

En stor takk

 

I dagens nettutgave av Smaalenenes Avis skriver varaordfører Kathrine Hestø Hansen og medlem av Plan- og bygningsutvalget Bjørn Mørk, begge AP at partiet ser noe av vei og trengselsproblematikken i sentrum med at kommunen mangler en utkjøring «Vest» i Askim sentrum, noe som også henger sammen med stengingen av Dr. Randersgt.


Folkets Stemme er ikke bare enige med Arbeiderpartiet, men vi var den eneste gruppa «partiet» som hadde med noe om utkjøring «Vest» i valgprogrammet i 2023. Vi hadde et bilde av området og deretter følgende tekst:


«Som eneste politiske gruppe tok Folkets Stemme opp stengningen av Dr. Randersgt i kommunestyret. Saken ble enstemmig vedtatt og ordføreren fikk mandat til å forhandle med Bane Nor. Resultatet ble minst ett års utsettelse. Likevel mener vi kommunen må få på plass en ny sentrumsregulering i Askim, hvor en av mulighetene er en bru over jernbanen med utkjøring i Dr. Randersgt. Dette for å være forberedt den dagen jernbaneovergangen blir stengt. Det finnes flere alternativer for avkjørsel i sentrum. Derfor kan ikke kommunen kvitte seg med tomta hvor Snackbaren var, før en ny sentrumsregulering er på plass.»


Folkets Stemme vil rette en stor takk til Arbeiderpartiet som støtter en av Folkets Stemmes programsaker. Vi har i over ett år hatt et godt samarbeid med blant annet AP i Indre Østfold kommunestyre.


I dag er fortsatt jernbaneovergangen åpen, men Dr. Randersgt er stengt. Kommunestyret har nedsatt en gruppe med ordfører Saxe Frøshaug SP, varaordfører Kathrine Hestø Hansen, AP og Frank Finstad, Folkets Stemme som skal forhandle med Bane Nor om mulighetene til å få gjenåpnet Dr. Randersgt. Når det gjelder en ny utfartsåre «Vest» i Askim, ser Folkets Stemme flere muligheter over jernbanen og en under. Derfor blir det interessant når denne saken skal diskuteres politisk. Den bør gi et politisk flertall!



Kjell Harry Olausen og Frank Finstad

Folkets Stemme

 


32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentáře


bottom of page