top of page
infofolkets

Er du veldig godt fornøyd, eller ikke?

Valget ditt blir viktigere enn noen sinne, se her er du snill:


De siste ukene er det blitt kjent gjennom Smaalenenes Avis og vedtak i Indre Østfold kommune at de 8 rommene på Løkentunet, som Frank Finstad og Tore Kjeserud har kjempet for i tre år, skal åpnes 1. januar 2024. Sandhåndballbanen som har blitt plassert på skøytebanen til barn og unge og som Folkets Stemme og Frank Finstad i to år har tatt opp til sammen fire ganger i kommunestyret blir nå endelig flyttet. Tidligere ble noen plasser ved Trøgstadheimen flyttet til Edwin Ruud, men Etter at Frank Finstad og Folkets Stemme tok tak i saken ble de flyttet tilbake igjen, men det tok litt tid. Kommunen ville også kaste ut Gammel Teknisk Forening fra sine lokaler ved Trøgstad Fort, men Folkets Stemme og Frank Finstad fremmet et forslag som ble enstemmig vedtatt i kommunestyret som gjør at foreningen fortsatt kan være på fortet.


Da helsestasjonen ble flyttet fra Askim til Mysen, var det bare Folkets Stemme og Frank Finstad som stemte i mot. Det er kun Folkets Stemme som vil ha helsestasjoner ved samtlige av de tidligere kommunene.


Dette er bare noen av alle sakene som har vært oppe i kommunestyret de siste åra, og vårt råd til deg som velger, skal du stemme på et annet parti enn Folkets Stemme, må du vente helt til valgkampen foran neste valg før det blir fattet nye vedtak, men få Folkets Stemme innflytelse og blir sterke i kommunestyre, vil det skje noe omgående. Det har vi vist med den ene stemmen vi har hatt.


Tenk bare gjennom følgende spørsmål: Er du veldig godt fornøyd med alle tjenester i kommunen de siste 8 åra, ja, da er det sikkert greit, men synes du at det ikke er greit med posemat til eldre, skoler som forfaller samtidig med at byråkratiet vokser og kommunen har 8 direktører og et ledervelde hvor det er fra 6-8 nivåer fra gulv til topp og en kommune som har gått med 500 millioner i overskudd de tre første åra i perioden.


Da bør du gi din stemme til Folkets Stemme, det kommer deg og de utsatte gruppene i kommunen til gode.


Frank Finstad

Folkets Stemmes 1. kandidat ved kommunevalget


202 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Guest
Sep 07, 2023

Det sitter ingen som er valgt fra Folkets stemme i kommunestyret nå ? Du er vel valgt inn fra høyre og blitt uavhengig ?

Like
bottom of page