top of page
infofolkets

Folkets Stemme på stand og valgdebatt i Trøgstad

Ingen kan vel være interessert i at mangelfull eldreomsorg og en håpløs støttekontaktordning, samt et byråkrati og ledelse i kommunen hvor det er fra 7 til 8 ledd fra toppen til gulvet. Her er det mange millioner som kunne vært brukt på eldreomsorg og andre utsatte grupperI. Dette ble noe av det jeg tok opp i Trøgstad i dag.




I dag hadde Folkets Stemme sin ilddåp både da det gjaldt valgdebatt og stand. Dette skjedde i Skjønhaug Trøgstad. Det var hele 10 partier til stede. Det var Nærings og Industripartiet som glimret med sitt fravære sammen med Konservativt.


Det hele startet kl. 10 og ble avsluttet med valgdebatten som ble



avsluttet kl. 14.30. Debatten varte omtrent 1,5 time. Det er liten tvil om hvem som havnet i kryssild i dag og hadde litt problemer med å svare for seg, og det var Høyres ordførerkandidat Petter Schou, men det var egentlig ikke hans skyld.


Petter sa at heller ikke Høyre hadde noen planer om å avvikle grendeskolene, men da ble han stilt sjakk matt, fordi hans gruppeleder Thor Hals har gjentatte ganger i flere sammenheng både sagt og skrevet at Høyre kommer å kvitte seg med flere av grendeskolene hvis partiet kommer til makten. Her ble faktisk den sindige ordførerkandidaten til Høyre svar skyldig til slutt. Hvem er det egentlig som styrer i Høyre, er det Thor Hals eller er det Petter Schou? Jeg tror faktisk det er flere enn meg som stiller seg dette spørsmålet.


Folkets Stemme var krystallklare på eldreomsorgen og andre utsatte grupper og vi godtar ikke det Arbeiderpartiet sier, at vi må forberede oss på mer teknologi og færre hender i eldreomsorgen. Mer teknologi forstår vi, men ikke færre hender, for vi ønsker flere hender og ikke minst er menneskene viktig fordi de gamle og syke trenger noen rundt seg til å snakke med også, sosial omsorg.


Vi håper virkelig at velgerne ser at det er ett alternativ som skiller seg ut ved årets kommunevalg og det er Folkets Stemme. Hvis ikke kommer alt til å gå i samme tralten.


Frank Finstad

Folkets Stemme

187 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page