top of page
infofolkets

IØK vil fjerne 1 stilling innen rus og psykiatri

Oppdatert: 3. okt.

Seksjonsleder innen rus- og psykiatri i Indre Østfold kommune foreslår å redusere en psykologstilling i forbindelse med neste års budsjett. Dette selv om ventelistene større en noen gang. Flere hundre på venteliste spiller visst ingen rolle i vår kommune, men Folkets Stemme både håper og tror at et politisk flertall ikke kommer til å gå for en slik løsning.


I Smaalenenenes Avis i dag står det om en forholdsvis ung Askim-mann som har fått ny jobb i Indre Østfold kommune, en nyopprettet stilling slik vi forstår artikkelen. Nå forstår vi også at det ikke alltid går an å sammenligne forskjellige stillinger med hverandre, men kommunen er midt i en organisering og omstillingsprosess. Den nye stillingen er i henhold til avisen en konsulent og e-sportkoordinatorstilling.


Folkets Stemme forstår godt at folk reagerer på at kommunens ledelse foreslår å kutte en rus- og psykiatristilling kommende år, men oppretter samtidig en konsulent og e-sportkoordinatorstilling.


Det er mulig kommunen har behov for begge stillingene, men Folkets Stemme mener at det bør ansettes flere stillinger innen rus- og psykiatri for å få ned den store ventelisten på rundt 400 personer, ikke redusere antall ansatte.


Frank Finstad

Folkets Stemme





393 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Guest
Oct 03

Dette må ikke skje. Så mange som lider og så mange familier som fortviler. Gå heller litt ned i lønn alle som sitter rundt om i kommunen. Så blir det nok penger til å holde på denne viktige stillingen.

Like
bottom of page