top of page
infofolkets

Kommunen vil ikke hjelpe barna!

I månedsskifte mars/april tok FAU ved Trippestadlia kontakt med Indre Østfold Kommune for å få hjelp med å få fjernet noe kvist og noen tømmerstokker oppe ved Trippestadlia barnehage. Dette er restene etter den skogen kommunen lot meie ned i vinter.


FAU har samlet inn ca. 10.000 kroner og de har vært i kontakt med VIA3 for å få hjelp til å rydde opp all kvisten i skogen, slik at barna i barnehagen kan leke der igjen. Kommunen svarte den gangen at det skulle nok la seg gjøre, men nå har "pipa" fått en annen låt. FAU-lederen har sendt flere brev til kommunen med kopi helt på områdedirektørnivå uten at det har hjulpet noe. Det er sendt kopi til to politikere hvor jeg er den ene. Jeg har sendt to brev til kommunen og bedt dem pent om å stille opp med en traktor osv. slik at skogen kan bli ryddet. FAU har jo samlet inn penger, gjort avtale med noen som skal hjelpe dem med å rydde.


Nå svarer kommunens enhetsleder på området arrogant nei og viser til at kvisten kan være der. FAU er fortvilet og gir uttrykk for det, men nå ser jeg at barnehageleder har kalt inn FAU-leder på møte, så nå begynner jeg å bli bekymret, og det for barna. Er prestisje viktigere enn barna, nå er det kommunens ledelse jeg spør?


Skulle nesten ønske at Smaalenenes Avis leste det jeg skriver her, for denne saken her har direkte konsekvenser for de små barna i Trippestadlia barnehage, og denne saken er vel hakket verre enn den om krattet utenfor Løkentunet, selv den saken hemmeligstemplet kommunen. Det er litt vanskelig å gjøre her siden jeg har fått kopi av mailene som er sendt.


Nei, jeg skriver det igjen, rydd opp både her i skogen og i kommunen, for til høsten blir det opprydding hvis Folkets Stemme får innflytelse etter valget. Da skal de eldre, barna og andre utsatte grupper bli prioritert på en helt annen måte enn hva de har blitt til nå.


Frank Finstad

Folkets Stemme






591 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page